Γιατί να μας προτιμήσετε

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να εμπιστευθείτε την i-magic για το επόμενο project σας.

Είμαστε στην αγορά από το 2000
Αναπτυχθήκαμε και εξελιχθήκαμε παράλληλα με το Internet. Δημιουργήσαμε μερικά από τα πρώτα ολοκληρωμένα ηλεκτρονικά καταστήματα και portals της περιοχής και βελτιώσαμε την τεχνογνωσία μας μέσα από μία 10ετή τριβή με το χώρο του Internet. Σήμερα, ακολουθούμε κάθε νέα εξέλιξη και την ενσωματώνουμε στις υπηρεσίες μας για εσάς.

Καινοτομούμε
Αφιερώνουμε κάθε εβδομάδα έναν αριθμό ωρών για brainstorming, αναλύοντας και αξιολογώντας νέες τεχνολογίες και τάσεις, με στόχο την παροχή καινοτομικών υπηρεσιών στους πελάτες μας για να βρίσκονται πάντα ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Είμαστε οικονομικοί
H i-magic, διαθέτει ένα τεράστιο πλήθος εναλλακτικών μεθόδων υλοποίησης των web projects που της ανατίθονται, έτσι ώστε να μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες της με κόστος που να είναι προσιτό σε όλους τους πελάτες της. Παράλληλα, όλα τα web projects μπορούν να εξελίσσονται παράλληλα με τις ανάγκες των πελατών και να αναβαθμίζονται χωρίς την ανάγκη της εξ' ολοκλήρου ανάπτυξης από την αρχη.

Είμαστε φιλικοί
Η i-magic αποτελείται από ανθρώπους που έχουν τη διάθεση να ασχοληθούν με κάθε πελάτη ξεχωριστά, να ακούσουν τις ανάγκες και τις ανησυχίες του και να προτείνουν πολλές λύσεις για να τις καλύψουν. Αυτό γίνεται σε απλή, κατανοητή γλώσσα, όσες ώρες και αν χρειαστεί, ώστε οι πελάτες να είναι ενημερωμένοι και να καταλάβουν ακριβώς πως η προτεινόμενη μέθοδος στοχεύει στην κάλυψη της συγκεκριμένης ανάγκης.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να προτιμήσετε την i-magic. Ελάτε από το χώρο μας για μια παρουσίαση των δυνατοτήτων μας και για να συζητήσουμε από κοντά πως αυτές μπορούν να σας φανούν χρήσιμες. Κλείστε σήμερα ένα ραντεβού ενημέρωσης, στο 25310.25620